Alle voorbereidingen
Door: Nicôle
Blijf op de hoogte en volg Nicole
25 Juli 2006 | Nederland, Hillegom
ALs het bevalt kan ik langer blijven en zo niet kom ik als wereldreiziger terug naar Nederland.
Vorig jaar rond deze tijd had ik besloten dat ik een jaartje weg wilde. Waarheen geen idee, maar ver weg. De tropen, Noorwegen, Australie, alles was mogelijk. Na alles op een rijtje te hebben gezet en besproken te hebben met vrienden, is het oog op Australie gevallen. Na wat omwegen, kwam ik op de site van het RCH terecht en daar hadden ze een vacature voor verpleegkundigen op de kinder-IC. Daar heb ik op gesolliciteerd en na wat over en weer gemail en een telefonisch gesprek, ben ik daar aangenomen per 1 september 2006 voor een jaar.
Toen begon al het geregel: papierwerk te over. Alles in het Engels vertalen en via de officiele weg beedigen. (met andere woorden een langdurige en dure grap). Maar twee Engelse examens, een visum, een verpleegkundige registratie en 6 maanden later is nu alles rond. Yeah!!.
Nu zijn de laatste weken in Nederland aangebroken. Een vreemd idee, maar ook nog erg onrealistisch - het voelt meer als vakantie. Van de week verhuisd uit Utrecht, deze week mijn laatste werkdag in het WKZ en vrijdag nog twee weken op kamp met het epilepsiefonds. Daarna nog een weekje om van iedereen afscheid te nemen, met een gezellig feestje als afsluiting de dag voor vertrek.
Zondag 20 augustus om vijf voor twaalf 's middags gaat mijn vliegtuig de lucht in en zal ik hard zwaaien.
Maar nu eerst morgen en overmorgen nog werken en alle mensen van Pelikaan en het WKZ gedag zeggen.
Tot later!!