Hier is de woendag in het kort
Door: Nicôle
Blijf op de hoogte en volg Nicole
01 September 2006 | Australië, Sydney
Ook de persoon die me ip maandag onder haar hoede neemt qua introductie (al werd het waarschijnlijk iemand anders). Ze deed een kind aan de ECMO (hoop draadjes, lijntjes, infusen etc). Jane zei dat ik dat niet hoefde te doen hoor op de eerste dag, maar zij grapte dat we dat op dag twee gingen doen)
Bij P&O (daar RH) heb ik wat paparassen ingevuld en deden ze absoluut niet moeilijk over mijn verzekering, dus dat scheelde wel weer. En heel belangrijk om te weten was wat ik ga verdienen, tips hoe ik meer geld zou krijgen van de belasting (een fonds of zo waar ik een afspraak mee moet moeten) en wanneer ik mijn eerste geld zou krijgen.
Eenmaal buiten ben ik even toerist gaan spelen. Het was die dag Melbourne day (ze bestonden 171 jaar) en daarom kon je gratis de Rialto Towers op. Dat is het hoogste kantoorgebouw van het zuidelijk halfrond en er is net als bij de euromast een uitzicht over de stad en zo te zien. Wel grappig om te zien.
Ook wilde ik naar Victoria Market (een grote markt ala de Beverwijkse Bazaar denk ik), maar die was dicht op woensdag. Dus dat wordt de volgende keer maar weer.
De rest van de middag ben ik lekker in de tuin gaan zitten want het is overdag prachtig weer met mijn boekie. Wat drinken en wat te snoepen erbij, mmmm