Feestje! - Reisverslag uit Hillegom, Nederland van Nicole Beelen - WaarBenJij.nu Feestje! - Reisverslag uit Hillegom, Nederland van Nicole Beelen - WaarBenJij.nu

Feestje!

Door: Nicôle

Blijf op de hoogte en volg Nicole

20 Augustus 2006 | Nederland, Hillegom

Natuurlijk kan er geen stukje ontbreken over mijn 'tijdelijke afscheidsfeestje' of zoals een vriendin zei: uitzwaaifeestje.
Tja, de meesten van jullie waren erbij, dus veel nieuws valt daar niet over te zeggen. De kortste samenvatting is wel dat het erg geslaagd was!
Pa en ik hadden de tuin versierd met partytenten (erg gezellig, maar wat een K...e dingen om op te zetten. Maar Ducktape is voor alles goed, dus ook voor uit elkaar vallende partytenten van de Karwei. De slingers en ballon maakten het compleet. Ondertussen zorgde ma voor de nodige versnaperingen.

Om half vier kwam iedereen binnenvallen, want zowel via de voor als achterdeur kwamen mensen. En vooral alle leuke kaartjes, brieven, foto's en cadeautjes waren errug leuk om te lezen. (dat wordt nog wel eens emo-TV denk ik).

Het weer was de hele tijd prachtig, tot net na het eten: grijze wolken en daarna een gigantische hoosbui. (hoe zo ik zeg Nederland waarwel?) Dus vlug naar binnen, waar het echte afscheid begon. Boehoe!!

Maar via de mail, post, telefoon, sms en deze site hebben we gewoon nog contact!

• 25 Augustus 2006 - 06:04

Ria De Rooij:

Hallo Nicole,
    Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen. Leuk om zo met je mee te reizen.
    Wat heb je al veel meegemaakt en gezien in die korte tijd. Hartegroet en succes met alles.

Nicole

Eindelijk is het dan bijna zover... Zondag 20 augustus stap ik in het vliegtuig naar Melbourne!! Na maanden van voorbereiding ga ik het grote avontuur te gemoed in het verre Down Under. Voor een jaartje - om te beginnen - ga ik werken in het Royal Children's Hospital op de kinder intensive-care. Maar naast werken blijft er natuurlijk nog genoeg tijd over om al het moois te zien in de omgeving en de rest van Australie. Op deze site kunnen jullie alles lezen van belevenissen aldaar.